Kutomanäytteiden tilaaminen

Kirjoita 30 alennuskoodina ostoskoriin saadaksesi ilmainen toimitus.

Voit vapaasti käyttää DESIGN SELECTOR äämme nähdäksesi kankaamme. Ompeltujen kankaiden toimitusaika on noin 10 työpäivää tehtaalta ja markiisien noin 15 työpäivää.
Lähetämme 5 kudontanäytettä kotiin ilmaiseksi. Jotta saat näytteistä ilmaisen kuljetuksen, sinun on annettava 30 alennuskoodina.
Markiisikankaat valmistaa Sattler, Euroopan johtava kangasvalmistaja. Kankaat ovat 100% kehrättyä värillistä akryylia maksimaalisen värinkestävyyden saavuttamiseksi. Kangas on myös päällystetty teflonilla, jotta se olisi mahdollisimman likaa hylkivä. Ompelemme markiikankaan haluttuihin mittoihin.
Lumera – Suunnittelu ja laatu samaan hintaan
CBA: n, Sattlerin äskettäin kehittämän kuidun kudotulle erityiselle markiisikudokselle on ominaista vahva värintoisto. Voimakas kiilto kestää erityisen kauan. Värin voimakkuus kasvaa johtuen kankaan sileä ja kompakti pinta. Pinta, joka vähentää myös lian kiinnittymiskykyä. Likaa hylkivä vaikutus parantuu myös Sattlerin ainutlaatuisella TEXgard-Easy-Clean-käsittelyllä. Tutkimukset osoittavat, että lumeraan juuttuu jopa 50% vähemmän likaa verrattuna säännölliseen markiisiin. Kankaalla on myös parempi vettä hylkivä kyky.

Design Urban
Sattler-kudonta perustuu mykistettyihin väreihin, jotka harmonisoituvat täydellisesti eri julkisivutyyppien kanssa. Tämän uuden suunnittelun erityinen asia on se, että perinteiset yksiväriset kankaat korvataan ”mikroraidoilla”, joilla on ainutlaatuinen rakenne.

Kuvioitu ja vankka
Kankaat ovat Sattlerin vakiovalikoimasta.