Valmis markiisikangas mukana. rahti ja ilman kokoonpanoa.

Markiisikankaat valmistaa Sattler, Euroopan johtava kangasvalmistaja. Markiisikankaat ovat 100% kehrättyä akryylia maksimaalisen värinkestävyyden saavuttamiseksi. Kangas on myös päällystetty teflonilla, jotta se olisi mahdollisimman likaa hylkivä. Parempia markiiseja ei ole mahdollista saada. Ompelemme markiikankaan haluttuihin mittoihin

Lumera
CBA: n, Sattlerin äskettäin kehittämän kuidun kudotulle erityiselle markiisikudokselle on ominaista vahva värintoisto. Voimakas kiilto kestää erityisen kauan. Värin voimakkuus kasvaa johtuen kankaan sileä ja kompakti pinta. Pinta, joka vähentää myös lian kiinnittymiskykyä. Likaa hylkivä vaikutus parantuu myös Sattlerin ainutlaatuisella TEXgard-Easy-Clean-käsittelyllä. Tutkimukset osoittavat, että jopa 50% vähemmän likaa juuttuu lannekudokseen verrattuna säännölliseen markiisiin. Kankaalla on myös parempi vettä hylkivä kyky.

Urban Design
Kangas perustuu mykistettyihin väreihin, jotka harmonisoituvat täydellisesti eri julkisivutyyppien kanssa. Uuden muotoilun erityisenä asiana on se, että perinteiset yksiväriset kankaat on korvattu ainutlaatuisella tekstuurilla varustetuilla mikroliuskoilla.

Kuvioitu ja vankka
Meillä on Sattlerin markiisikankaiden valikoima.
Tilataksesi sinun on mitattava olemassa oleva markiisi.

Leveys: Tässä määrität kankaan tarkan leveyden senttimetreinä (cm). Suosittelemme mittaamaan leveyden kahdessa paikassa. Vanha kudos tykkää venyttää.

Korkeus: Mittaamalla kankaan korkeutta, et ota huomioon turkkia. Huomaa, että kankaanvaihtoa ei tarvitse mitata käsivarren mukaan, vaan kankaan korkeus. Putkesta eteen.