Yksityisyyden suoja
Tietosuoja on luottamuksen asia ja luottamuksesi on meille tärkeää. Jotta voisit tuntea olosi turvalliseksi, kun vierailet verkkosivuillamme, noudatamme tiukasti lakisääteisiä määräyksiä, kun käsittelet henkilökohtaisia ​​tietojasi. Haluamme kertoa teille tietojen keräämisestä ja käytöstä. Seuraava tietosuojakäytäntö kertoo, mitä tietoja kerätään sinulta verkkosivuillamme. Kuvailemme myös, mitkä näistä tiedoista käsittelemme ja käytämme ja miten tämä tapahtuu. Tulet myös selvittämään, kuka voi kääntyä tässä yhteydessä.
Tässä tietosuojakäytännössä käytämme termiä ”henkilötiedot” kuvaamaan tietoja, jotka voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa luonnollisen henkilön. Emme usko, että henkilökohtaisiin tietoihin sisältyvät tiedot, jotka on nimetty anonyymiksi tai koottu siten, ettei sitä voida käyttää tietyn luonnollisen henkilön tunnistamiseen muun tiedon avulla tai muulla tavalla.
Tietoja ei myydä kolmansille osapuolille.
Privacy Manager:
bara proffs i Göteborg (org.556625-2820) ovat vastuussa henkilötietojesi käsittelystä www.markiisi24.fi ostettaessa
Mitä henkilötietoja keräämme sinusta asiakkaaksi ja mihin tarkoitukseen
Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitukset vain ammattilaiset Göteborgissa ovat:
Pystyy suorittamaan ostoksia osoitteessa markiisi24.fi
Hoidot suoritetaan
Toimitus (mukaan lukien ilmoitus ja yhteystiedot toimituksen yhteydessä).
Tunnistaminen ja ikävalvonta.
Maksujen käsittely (mukaan lukien mahdollisten maksuratkaisujen analysointi, joka voi sisältää maksuhistoriaa ja Klarna-luottotietojen saamista)
Valitusten ja takuuseen liittyvien asioiden käsittely
Henkilötietojen luokat
Nimi.
Henkilökohtainen.
Yhteystiedot (esim. Osoite, sähköposti ja puhelinnumero).
Maksuhistoriaasi.
Tietoa maksusta.
Ostotiedot (esim. Mikä tuote on tilattu tai tuote toimitetaan toiseen osoitteeseen).
Oikeudellinen syy:
Ostosopimuksen täyttäminen. Tämä henkilötietojesi kokoelma on tarpeen, jotta voimme täyttää ostosopimuksen mukaiset velvollisuutemme. Jos tietoja ei anneta, sitoumuksiamme ei voida täyttää, ja siksi meidän on pakko kieltää ostoksesi
Ota kohdistettu markkinointi käyttöön
sähköpostitse, tekstiviestillä ja muilla kanavilla aiempien ostosten tai kanavien käytön perusteella. Jotta voisimme kertoa asiaankuuluvista tiedoista ja tarjouksista, analysoimme keräämämme tiedot eri tavoin, esimerkiksi. lajittelemalla asiakkaita eri asiakassegmenteissä.
Hoidot suoritetaan
Henkilökohtaisten tarjousten ja yleisten tarjousten luominen, mukautetut uutiset, tuotesuositukset, inspiraatiota
Analysoidaan tietoja, joita keräämme tähän tarkoitukseen. Keräämämme tiedot (esim. Ostohistoria, ikä, sukupuoli ja määritetyt asetukset) perusteella analyysi, joka voi johtaa siihen, että olet lajiteltu asiakasryhmäksi (ns. Asiakassegmentti)
Henkilötietojen luokat
Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
Asiakassegmentti (osoitus siitä, mihin asiakassegmenttiin kuulut, kuten ikä ja sukupuoli)
Osto- ja käyttäjän tuottamat tiedot (esim. Napsautus- ja vierailuhistoria).
Määritetty asiakasvalinta tuotteille ja palveluille.
Oikeudellinen syy:
Perusteltu etu. Hoito on välttämätöntä, jotta voidaan tyydyttää oikeutettu kiinnostuksemme välittää henkilökohtaisia ​​ja asiaan liittyviä tietoja ja tarjouksia
On kyettävä käsittelemään asiakaspalvelua koskevia kysymyksiä
Hoidot suoritetaan
Kysymysten viestintä ja vastaaminen asiakaspalveluun (puhelimitse tai digitaalisilla kanavilla, mukaan lukien sosiaalinen media).
Tunnistaminen.
Kaikkien valitusten ja tukitapausten tutkiminen (mukaan lukien tekninen tuki).
Henkilötietojen luokat
Nimi.
Henkilökohtainen.
Yhteystiedot (esim. Osoite, sähköposti ja puhelinnumero).
Sinun kirjeenvaihto.
Tiedot ostopäivästä, mahdollinen virhe / valitus.
Oikeudellinen syy:
Perusteltu etu. Hoito on välttämätöntä, jotta voimme tyydyttää ja olla oikeutettuja asiakkaan huoltoasioissa
Osaa arvioida, kehittää ja parantaa markiisi.fi-palveluita, tuotteita ja järjestelmiä
Hoidot suoritetaan
Palvelujen mukauttaminen käyttäjäystävällisemmäksi (esimerkiksi käyttöliittymän muuttaminen tiedonkulun yksinkertaistamiseksi tai asiakkaiden digitaalisten kanavien yleisesti käyttämien ominaisuuksien korostamiseksi).
Asiakirjojen kehittäminen tavaroiden ja logistiikkavirtojen parantamiseksi (esimerkiksi pystymällä ennustamaan ostoja, varastoja ja toimituksia).
Asiakirjojen kehittäminen valikoimamme kehittämiseksi ja parantamiseksi.
Asiakirjojen kehittäminen resurssitehokkuuden kehittämiseksi ja parantamiseksi ympäristön ja kestävyyden näkökulmasta (esim. Ostosten tekeminen ja toimitusten suunnittelun tehostaminen).
Anna asiakkaillemme mahdollisuus vaikuttaa valikoimaamme.
Tietojenkäsittelyn kehittäminen tietotekniikkajärjestelmien parantamiseksi yrityksen ja vierailijoiden / asiakkaiden turvallisuuden parantamiseksi.
Analysoidaan tietoja, joita keräämme tähän tarkoitukseen. Kerättyjen tietojen (esim. Ostohistoria, ikä ja sukupuoli) perusteella lajitellaan asiakasryhmä (ns. Asiakassegmentti), jolle analyysit tehdään sitten yhdistetyllä tasolla tunnistamattomien tai pseudonyymitettyjen tietojen avulla ilman minkäänlaista yhteyttä sinuun yksilönä. Analyysin oivallukset muodostavat perustan tuotteille ja siitä, miten kehitämme sivustoa.
Henkilötietojen luokat
Ikä.
Sukupuoli.
Asuinpaikka.
Palvelujamme ja tuotteitamme koskeva kirjeenvaihto ja palaute.
Osto- ja käyttäjän tuottamat tiedot (esim. Napsautus- ja vierailuhistoria).
Tekniset tiedot käytetyistä laitteista ja sen asetuksista (esim. Kieliasetukset, IP-osoite, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön resoluutio ja alusta).
Tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme, eli. miten käytit palvelua, kirjautumismenetelmää, missä ja kuinka kauan eri sivuja käytiin, vasteajat, latausvirheet, miten päästäksesi palveluun jne.
Oikeudellinen syy:
Perusteltu etu. Hoito on välttämätöntä asiakkaidemme oikeutetun edun tyydyttämiseksi palvelujen, tuotteiden ja järjestelmien arvioinnissa, kehittämisessä ja parantamisessa.
Pystyä suorittamaan ja käsittelemään osallistumista kilpailuihin ja / tai tapahtumiin.
Hoidot suoritetaan
Viestintä ennen kilpailuun tai tapahtumaan osallistumista ja sen jälkeen (esim. Ilmoitusten, kysymysten tai arvioiden vahvistaminen).
Iän tunnistaminen ja valvonta.
Voittajan valinta ja voittojen sovittelu
Henkilötietojen luokat
Nimi.
Numero tai ikä.
Yhteystiedot (esim. Osoite, sähköposti ja puhelinnumero).
Kilpailutiedoissa esitetyt tiedot.
Tietoja tapahtumien arvioinnissa
Oikeudellinen syy:
Perusteltu etu. Hoito on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun kiinnostuksenne osallistua kilpailuihin ja / tai tapahtumiin.
Yhtiön oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi.
Hoidot suoritetaan
Tarvittava johto yhtiön lakisääteisten velvoitteiden, tuomioistuinten päätösten tai hallituksen päätösten täyttämiseksi (kuten kirjanpitolaki, rahanpesulaki tai tuotevastuuta ja tuoteturvallisuutta koskevat säännöt, jotka saattavat edellyttää viestintää ja yleisölle ja asiakkaille tiedottamista tuotteen hälytyksistä ja tuotteen palautuksista esimerkiksi virheessä tai vaarallinen tuote).
Henkilötietojen luokat
Nimi.
Henkilökohtainen.
Yhteystiedot (esim. Osoite, sähköposti ja puhelinnumero).
Maksuhistoriaasi.
Maksu Formation.
Sinun kirjeenvaihto.
Tiedot ostopäivästä, ostopaikka, mahdollinen virhe / valitus.
Oikeudellinen syy:
Oikeudellinen velvoite. Tämä henkilötietojesi kokoelma vaaditaan laissa. Jos tietoja ei anneta, oikeudellista velvoitettamme ei voida täyttää, ja siksi meidän on pakko kieltää ostoksesi.
Tietojen vastaanottaja, jos vastaanottaja on henkilötietojen avustaja
Tapauksissa, joissa meidän on pystyttävä tarjoamaan palveluitamme, jaamme henkilökohtaisia ​​tietoja niin kutsuttujen yritysten kanssa. henkilökohtaisten tietojen avustajat meille. Henkilötietojen avustaja on yritys, joka käsittelee tietoja puolestamme ja ohjeiden mukaisesti.
Otamme apua muilta yrityksiltä, ​​jotka käsittelevät henkilötietoja meidän puolesta ja ohjeiden mukaisesti. Tämä koskee esimerkiksi Yritykset, jotka tarjoavat IT-palveluja ja yrityksiä, jotka auttavat meitä postitse.
Jos tilaus tehdään esineestä, joka lähetetään suoraan toimittajalta, markiisi.fi lähettää tarvitsemansa tiedot toimittajan tilauksen täyttämiseksi ja täyttämiseksi.
Kun käytät Chatia ja / tai Usein kysyttyjä kysymyksiä, Saapuneet-kansio voi käsitellä ja tallentaa niitä henkilötietoja, kuten puhelinnumero, etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-numero, jonka itse annat, jotta voit kirjautua ja tallentaa historiaa edellisistä keskusteluista.
Tietojen vastaanottaja, jos vastaanottaja on riippumaton rekisterinpitäjä
Jaamme myös henkilökohtaisia ​​tietojasi tietyille yrityksille, jotka ovat itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista. Se, että yritys on itsenäisesti vastuussa henkilötietoista, tarkoittaa sitä, että emme hallitse sitä, miten yhtiölle annettuja tietoja käsitellään. Kun henkilökohtaisia ​​tietojasi jaetaan sellaisen yrityksen kanssa, joka on itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista, se noudattaa yrityksen tietosuojakäytäntöä ja henkilötietojen hallintaa. Riippumattomat rekisterinpitäjät, joiden kanssa jaamme henkilökohtaisia ​​tietoja, ovat:
Valtion viranomaiset (poliisi, veroviranomaiset tai muut viranomaiset), jos meillä on lakisääteinen velvollisuus tai epäilty rikollisuus.
Maksuratkaisuja tarjoavat yritykset (kortin lunastusyhtiöt, pankit ja muut maksupalveluntarjoajat).
Klarna
kerää sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja maksun yhteydessä. Tämän vuoksi Klarna vastaa henkilötietojen henkilötietojen luovuttamisesta Klarnan ehtojen mukaisesti
Yritykset, jotka tarjoavat yleistä tavaraliikennettä (logistiikkayritykset ja huolitsijat).
huolinta
saa osan henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä voidakseen suorittaa ja toimittaa tilauksen ostosopimuksen täyttymisen mukaan.
Tässä tapauksessa huolitsijat ovat:
Schenker & oma kuorma-auto

säilytysaika
Tallennamme vain henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen, sitten ne poistetaan.
Tallennamme henkilökohtaiset tiedot 36 kuukautta viimeisen ostoksesi jälkeen, jotta voisit auttaa takuuseen ja valituksiin. Tämän jälkeen tunnistamme henkilökohtaiset tiedot, mikä tarkoittaa, että poistamme kaikki tunnistamismahdollisuudet, jotta vielä käsiteltäviä tietoja ei enää voi liittää sinuun luonnollisena henkilönä.
Tallennamme henkilökohtaiset tiedot suoramarkkinointiin 12 kuukautta viimeisen ostoksesi jälkeen, voit päättää lopettaa suoramarkkinointitietosi ennen sitä
Lisäksi tallennamme tietosi ajankohtana, jolloin meillä on velvollisuus tehdä niin, jotta voisimme täyttää esimerkiksi oikeudelliset velvoitteet. kirjanpidon osalta.
Oikeudet
Oikeus tutustua:
Haluamme olla avoimia ja avoimia, kun käsittelemme tietojasi. Jos haluat saada tietoa henkilötietojen käsittelystä, jota teemme suhteessa sinuun, sinulla on oikeus pyytää tietoja hoidosta. (Toisin sanoen tiedot käyttötarkoituksista, henkilötietojen ryhmistä, säilytysaikasta tai varastointiajan määrittämisperusteista, tiedot siitä, missä tiedot on kerätty, ja automaattisen päätöksenteon olemassaolo, mukaan lukien tiedot logiikasta ja käsittelyn tärkeydestä).
Sinulla on myös oikeus saada sähköinen kopio henkilökohtaisista tiedoistasi, joita käsitellään, jos teet hakemuksen sähköisesti.
Jos saamme tiedonsaantipyynnön, voimme pyytää lisätietoa sen varmistamiseksi, mitä tietoja haluat osallistua ja että annamme tiedot oikeaan henkilöön.
Oikeus korjaukseen:
Sinulla on oikeus pyytää, että henkilökohtaiset tiedot korjataan, jos tiedot ovat virheellisiä. Mainitun tavoitteen puitteissa sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja.
Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa tietojasi, poistamme sitten kaikki henkilötiedot, joita meillä ei ole laillisesti.
Rajoitusoikeus
Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojemme käsittely on rajoitettu. Ilmoitamme, jos henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen lakkaa.
Oikeus vastustaa
Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojemme käsittely on rajoitettu. Ilmoitamme, jos henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen lakkaa.
Oikeus vastustaa tiettyjä hoitomuotoja:
Perusteltu etu:
Sinulla on oikeus vastustaa hoitoja, jotka perustuvat oikeutettuun etuun, joka meillä on, jos sinulla on tilanteeseen liittyviä henkilökohtaisia ​​syitä. Voimme kuitenkin jatkossakin käsitellä tietojasi, vaikka olisit vastustanut käsittelyä, jos meillä on pakollinen perustelu yksityisyyden suojaan.
Suora markkinointi (mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksiin tehty analyysi)
Sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin. Oikeus vastustaa myös henkilötietojen analyysejä (ns. Profilointi), jotka suoritetaan suoramarkkinointitarkoituksiin.
Jos vastustat suoramarkkinointia, lopetamme henkilötietojen käsittelyn tähän tarkoitukseen ja lopetamme kaikenlaiset suoramarkkinointitoimenpiteet.
Tietysti sinulla on mahdollisuus kieltäytyä postituksista ja henkilökohtaisista tarjouksista tietyillä kanavilla, esimerkiksi. Voit valita vain, että saat meille tarjouksia sähköpostitse, mutta ei tekstiviestillä. Tässä tapauksessa sinun ei pidä vastustaa henkilötietojen käsittelyä, koska meillä on vaikeuksia arvioida, mikä markkinointi on sinulle tärkeää, mutta voit muuttaa postitusasetuksiasi. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa kundtjanst@sportamore.se
Oikeus tietojen siirrettävyyteen:
Sinulla on oikeus saada kopio henkilökohtaisista tiedoista, joita käytät strukturoidussa yleisesti käytetyssä muodossa (tiedon siirrettävyys), ja joissakin tapauksissa nämä tiedot siirretään toiselle henkilötietoja vastaavalle henkilölle. Oikeus tietojen siirrettävyyteen sisältää vain sellaiset tiedot, jotka olet antanut meille itsellesi ja joita käsittelemme tietyillä oikeudellisilla perusteilla, esimerkiksi. sopimus kanssasi.
Suostumuksen peruuttaminen
Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tällöin emme jatka uusien tietojen keräämistä tarkoituksiin, jotka perustuivat suostumukseenne. Meillä on kuitenkin oikeus jatkaa jo kerättyjen tietojen käsittelyä annetun suostumuksen mukaisesti, mutta emme täytä tai päivitä näitä tietoja. Jos ei ole mitään muuta oikeusperustaa, joka edellyttää tietojen tallentamista, poistamme ne. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen: info@markiisi24.fi
Valitukset sääntelyviranomaiselle
Jos uskot, että käsittelemme henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus jättää valitus valvontaviranomaiselle (tietotarkastusvirasto / rehellisyyssuojaviranomainen)
Lähde, josta tiedot haetaan
Sen lisäksi, mitä olet antanut itsellesi tai jotka olemme keränneet sinulta sen perusteella, mitä ostoksia olet tehnyt tai miten käytät palveluitamme, voimme myös kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja jollekin muulle, eli. kolmansilta osapuolilta
Klarna kerää sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja maksun yhteydessä. Tämän vuoksi Klarna vastaa henkilötietojen henkilötietojen luovuttamisesta Klarnan ehtojen mukaisesti
Miten otat helposti yhteyttä tietosuojaa koskeviin kysymyksiin?
Koska suhtaudumme tietosuojaan erittäin vakavasti, yhtiössä on erityisiä työntekijöitä, jotka käsittelevät näitä asioita, ja voit aina tavoittaa ne osoitteessa info@markiisi24.fi keksit
Evästeiden hyväksyminen ei ole edellytys, jotta voisimme käydä verkkosivuillamme. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että verkkosivustollamme ja palvelumme on vain rajalliset toiminnot, ellei sallita meille evästeiden asettamista.
Mitä ovat evästeet?
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi ja jotka tallentavat tiettyjä asetuksia ja tietoja tiedonsiirtoon järjestelmämme kanssa selaimen kautta. Periaatteessa on olemassa kaksi eri tyyppistä evästeitä, niin sanottuja istunnon evästeitä, jotka poistetaan, kun suljet selaimesi ja pysyvät / väliaikaiset evästeet, jotka tallennetaan tietokoneellesi pidempään tai rajoittamattomaan aikaan. Tämä tallennus auttaa meitä suunnittelemaan verkkosivumme ja tarjouksiamme ja helpottaa käyttöä. Esimerkiksi jotkin merkinnät tallennetaan tavalla, joka ei edellytä niiden toistamista toistuvasti.
Mitä evästeitä markiisi24.fi käyttää?
Useimmat käyttämistämme evästeistä poistetaan automaattisesti tietokoneeltasi, kun suljet selaimesi (istunnon lopussa). Siksi niitä kutsutaan myös istunnon evästeiksi. Istunto evästeitä tarvitaan esimerkiksi voidakseen tarjota ostoskorin toimintoja useilla sivuilla. Lisäksi käytämme myös evästeitä, jotka jäävät tietokoneellesi. Seuraavassa vierailussa rekisteröidyt automaattisesti, että olet jo käynyt aiemmin ja mitä syötteitä ja asetuksia haluat. Nämä väliaikaiset tai jopa pysyvät evästeet (pitkäikäisyys 1 kk – 10 vuotta) tallennetaan kiintolevylle ja poistetaan automaattisesti, kun asetettu aika on saavutettu. Näitä evästeitä käytetään erityisesti tekemään palveluistamme käyttäjäystävällisempiä, tehokkaampia ja turvallisempia. Näiden tiedostojen ansiosta esimerkiksi on mahdollista, että saat räätälöityjä tietoja sivulta. Näiden evästeiden ainoa tarkoitus on mukauttaa tarjontaamme asiakkaiden toiveisiin ja tehdä siitä mahdollisimman mukava, kun selaat kanssamme.
Mitä tietoja tallennetaan evästeisiin?
Evästeiden markiisitarjouksessa tallennetaan vain pseudonyymit. Näitä evästeitä aktivoimalla niille annetaan tunnusnumero. Koordinointia henkilötietojen kanssa ei käytetä. Sinun nimeä, IP-osoitetta tai vastaavia tietoja, jotka mahdollistavat suoran koordinoinnin sinun ja tämän evästeen välillä, ei tallenneta siihen. Evästeteknologian perusteella saamme vain pseudonyymiä koskevia tietoja, esimerkiksi siitä, mitkä sivut webshopissamme on käynyt, mitä tuotteita olet tarkastellut jne.
Mikä on paikan päällä kohdistaminen?

Evästeteknologian perusteella verkkosivut keräävät tietoja optimoidaksesi mainostamme ja internet-tarjouksiamme. Näitä tietoja ei käytetä tunnistamaan sinua henkilökohtaisesti, vaan vain verkkosivuston käytön pseudonyymiseksi arvioimiseksi. Tämän tekniikan avulla voimme esittää sinulle mainoksia ja / tai erikoistarjouksia ja palveluja. Sisältö perustuu napsautusanalyysin yhteydessä saatuihin tietoihin (esimerkiksi mainokset, jotka keskittyvät siihen, että viime päivinä on tarkasteltu vain urheilukenkiä). Tavoitteenamme on tehdä verkkopalveluistamme mahdollisimman houkuttelevia ja esitellä mielenkiinnon mukaisia ​​mainoksia.
Onko olemassa kolmannen osapuolen evästeitä (ns. Kolmannen osapuolen evästeitä)? vain Göteborg AB: n ammattilaiset käyttävät selkeästi joitakin mainoskumppaneita, jotka auttavat tekemään internet-tarjouksistamme ja verkkosivuistamme mielenkiintoisempia. Siksi kumppaneyritysten evästeet tallennetaan myös kiintolevylle, kun vierailet verkkosivuilla. Tämä on kyse